top of page
ד"ר שקשוקה

מילה
של בינו

ד"ר שקשוקה

המטבח הטריפוליטאי, הינו מטבח עשיר בצבעים, מגרה וססגוני. המטבח הוא תולדה של שילוב בין המטבח הערבי והמטבח הים-תיכוני, ומאופיין במנות בשריות לצד שפע סלטים (משווייה, פלפל צ'ומה, מסייר ועוד), ממולאים, דגים, טבחות, מרקים ייחודיים ומנות מתוקות.

במרכז המטבח הלובי של מסעדת דוקטור שקשוקה נמצאים התבשילים הטריפוליטאים, אותם נהוג לבשל ארוכות בבישול איטי. התבשילים מוגשים לרוב עם רוטב מלא טעמים, וכוללים מנות כמו קוסקוס טריפוליטאי, מפרום (קציצות בשר בתוך תפוחי אדמה), דפינה (חמין טריפוליטאי), חריימה (תבשיל דג חריף)  ועוד.

עשינו לכם חשק למנה טריפוליטאית אותנטית? תפסיקו לפנטז ובואו לאכול.

יפו
bottom of page